Breaking News

Végre belenézhetünk a Vándorsólyom kisasszony filmbe! (2x frissítve)

Ransom Riggs Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című sorozatának rajongói már hónapok óta tűkön ülve várják a belőle készülő film részleteit. 

Az adaptációért Tim Burton felelős, így ami biztos: nem csak a cím és a gyermekek lesznek különlegesek, hanem a hangulat is. Ahogyan az a történettől várható. 

A 2011-es regényt vintage fotók ihlették, amiket a szerző bolhapiacokon gyűjtött össze. A regény rögtön a bestseller listák élén landolt. De nem csak Ransom Riggs gondolatait indították be a fotók, Tim Burton is ebben talált inspirációt. Ahogy megfogalmazta a régi horrortörténetekre emlékeztetik és az álmokra.  

A könyv fülszövege szerint történetünk kezdetén rettenetes családi tragédia indítja útnak a tizenhat esztendős Jacobot egy távoli, Wales partjai közelében lévő szigetre, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy Jacob végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy Vándorsólyom kisasszony gondozottjai nem csak különlegesek voltak, de talán veszélyesek is. Lehet, hogy nem véletlenül száműzték őket egy kietlen szigetre. És valamiképpen – lett légyen ez bármilyen valószínűtlen – talán még mindig élnek.

És most végre bepillanthatunk a filmbe, megérkeztek az első jelenetfotók a könyv vintage fotói mellé!




FRISS!!!




2. FRISS!!!





Nincsenek megjegyzések