Breaking News

Hírek a Legendás állatok és megfigyelésük háza tájáról

A napokban már kaptunk egy új posztert a Legendás állatok és megfigyelésük filmhez, de úgy tűnik, ezzel még nem ért véget a meglepetések sora.

Egyrészt híreket kaptunk az ugyanilyen címen megjelent könyv új kiadásáról, másrészt egy exkluzív eseményre készülhetünk.





Azt, hogy érkezik a Legendás állatok és megfigyelésük könyv újabb kiadása, már nem újdonság. A kötet jövő év március 14-én kerülhet majd a rajongók polcára, és amit biztosan tudtunk, hogy új borítóval. A Scholastic friss bejelentése szerint az új könyvben új bevezetést olvashatunk J.K. Rowlingtól, és eredeti illusztrációkat is tartalmaz majd az írónőtől.

Arról, hogy vajon van-e valami oka annak, hogy csak a film után jelenik meg a könyv, egyelőre nem szól a fáma. Könnyen lehet, hogy plusz információkat is tartalmaz majd az új Legendás állatok, például Göthe Salmander életrajzát, ami jelenleg még elég ellentmondásos. (A Pottermore információi szerint a Roxfortban végzett, a film előzetese szerint viszont kicsapták.)



A másik hír egy ma esti eseményhez kapcsolódik. Túl sok konkrétumot nem tudunk. Különleges estét ígérnek. Kaliforniában felvonulnak majd a "kedvenc alkotók", hogy bemutassák a Harry Potter világának új korszakát. 

Ez így elég rejtélyes, mindenesetre élőben követhetjük majd a neten, hogy mi történik, a linkeket megtaláljátok az esemény plakátján:



Illetve egy kis promóvideó is készült hozzá, bár túl sokat ez sem mond:




Nincsenek megjegyzések