Breaking News

Itt a Bábel és az Akkor szakítsunk új borítója is!

Korábban már írtam róla, hogy új borítókkal érkezik a Szent Johanna Gimi sorozat, és már akkor kiderült, hogy nem csak ezek a kötetek kapnak új külsőt, hanem a többi Leiner Laura regény is. 

A Molyra már felkerültek a borítók, amelyek meglepően más stílust képviselnek, mint az eddigi regények az írónőtől - még az új SzJG borítókhoz képest is. 

A Bábel borítóján egy fesztiválkoncerten tomboló-csápoló tömeget láthatunk, nyilakkal pedig a szereplők helyét jelzik, és egy-egy vicces komment is felfért a képre. 

Emellett a Bábel fesztivál úgy tűnik, új logót kapott, hiszen a cím ezzel jelenik meg: 



Az Akkor szakítsunk borítója szintén üzenetekkel bombázza az olvasót, de merőben más stílusban. A háttérben a kapcsolatok fázisait jelzik a szívecskék: van szárnyaló, sima és ott van bizony az összetört szív is, nem hiába szakítós a sztori. 
A többi üzenet is az együtt-nem együtt témához kapcsolódik, és párkapcsolati tanácsokat, illetve a szakító felek egymáshoz intézett nem túl kedves megnyilvánulásait olvashatjuk. 


1 megjegyzés:

  1. Uhh, ez nem, nagyon nem...Egyáltalán nem méltó a tartalmára.:( Sajnálom, mert nagyon szeretem a könyveket, és amíg a SZJG új borítói még szépek a vintage stílusban, de a Bábel és az Akkor szakítsunk, na meg az új Bexiknek miért kell ennyire amatőrnek lennie? Tudom, hogy tartalmilag ugyanazok a fantasztikus történetek, de meg kell, hogy mondjam, ha először látnám nem emelném le a könyvespolcról. Valami jó grafikust, kérlek Laura! Ennyit a Paintben egy kis ClipArttal megfűszerezve bárki tudna csinálni. :(

    VálaszTörlés