Breaking News

Itt a levél, amit Sansa írt

Mindenkit nagyon érdekelt, vajon mit is írt pontosan Sansa abban a bizonyos levélben, amit Jon tudta nélkül küldött el. 
A Trónok harca készítő végre felfedték, mi is állt benne. 


Csak a lényeget fordítva: 

Drága nagybátyám, 

kislány voltam, amikor utoljára láttál. Többé már nem vagyok az. A Boltonok, akik meggyilkolták testvéremet és anyámat - a te testvéred - most a csarnokaikban sétálnak, az asztaluknál esznek és az ágyukban alszanak. A családi kötelékek, a becsület és a kötelesség nevében szólítalak, és könyörgöm, vezesd minden embered északra, hogy segítsenek nekünk megbosszulni családunkat és visszavenni az otthont, amit az ellenségeink elloptak. 

Az igazán izgalmas az, hogy nagyon úgy tűnik, Sansa nem egy levelet írt. Ugyanis - ahogy ez a képen is látható, illetve az alábbi jelenetfotón - ez a nagybátyjának írt üzenet egy teljes levél, nagy méretű pergamenen. 



A The Broken Man című epizódban viszont Sansa egy kisebb papírra írt üzenetet. Szóval Sansa valójában több levelet is írt? A másikat esetleg Kisujjnak? 

1 megjegyzés:

  1. Két külön levélről van szó.

    Van egy, amit Sansa Brienne-nel küldött el a nagybátyjának Zúgóba – Jon tudtával természetesen. Ez látható/olvasható a fenti képen, ezt tartja a kezében a Fekete Hal.

    És van egy másik, a cetli nagyságú papíron, amit titokban írt és küldött el valakinek a The Brokan Man című epizódban. Ennek a tartalma és címzettje ismeretlen egyelőre.


    Itt olvasható egy cikk erről, és a levélből nézők által kihámozott hiányos szöveg:
    http://www.popsugar.com/entertainment/Who-Did-Sansa-Write-Game-Thrones-41603948

    A levél angolul:
    „[ . . . ] you promised to protect me. [ . . . ] Now you have a chance to fulfill your promise. [ . . . ] Knights of the Vale are under your command. Ride north for Winterfell. Lend us your aid and I shall see to it that you are well rewarded.”

    Magyarul: „[ . . . ] megígérted, hogy megvédesz engem. [ . . . ] Most esélyed nyílik rá, hogy teljesítsd az ígéreted. [ . . . ] A Völgy lovagjai a parancsnokságod alatt állnak. Lovagolj északra, Deresért. Küldj nekünk segítséget, és gondoskodom róla, hogy elnyerd a jutalmadat.”

    A címzett valószínűleg Kisujj, bár lehet akár Lord Royce is, aki szintén tett efféle ígéretet, ha minden igaz. Nekem ez utóbbi megoldás tetszene jobban, okosabb húzás lenne Sansától, és logikusabb is azok után, ahogy legutóbb elküldte Petyrt, de holnap majd kiderül...

    VálaszTörlés