Breaking News

Elkeltek A Rovásember filmes jogai!

Bizony, bizony, nem csalás, nem ámítás, újabb népszerű könyvből érkezhet az adaptáció!

A Variety hozta le a hírt - amit Peter V. Brett, a Démon-ciklus szerzője meg is erősített egy megosztással -, hogy A Rovásember filmes jogait megvette a Spike Seldin és Hans Futterman vezette New Harlem Partnership.

Az is kiderült, hogy a New York Times bestseller könyv nem távolodik el nagyon a szerzőjétől, ugyanis a forgatókönyvet is Brett írja majd.

- Ez egy akcióval teli franchise, aminek a középpontjában egy komplex és sötéten magával ragadó hős áll - nyilatkozta Seldin.

Futterman hozzátette: - Peter új és friss képet hozott az emberiségét jövőjét tekintve, és elképesztően gyorsan írta be magát a sci-fi/fantasy zsáner legtrendibb új tehetségei közé."

A New Harlem jelenleg is befektetőket és terjesztő partnereket keres a projekthez.

A könyv fülszövege:

Egy ​​pörgős, rendkívül élvezetes sötét fantasy regény.” – The Miami Herald
„Képzeletgazdag és izgalmas könyv. Brett lebilincselő első regényében jól keveri a fantasy és a horror műfaját.” – Library Journal
„Meggyőző bemutatkozó regény a régimódi hősiességről.” – The Charlotte Observer
Ahogy napnyugta után beköszönt a sötétség, megjelennek a magványok: természetfeletti erővel bíró démonok, akik izzó gyűlöletet táplálnak az emberiség iránt. Évszázadokon át uralták az éjszakát és az emberekre vadásztak, akik mágikus rovások mögött kerestek menedéket. E hatalommal bíró jelek eredete elveszett a legendákban, védőerejük pedig rémisztően törékeny. Mindez nem volt mindig így. Egykor a nők és férfiak egyenrangú ellenfelei voltak a magványoknak, de azok az idők már elmúltak. A démonok éjről éjre erősödnek, míg az emberek csoportjai egyre csak fogyatkoznak a kíméletlen öldöklésben. Most, hogy a jövőbe vetett remény múlóban van, három fiatal, akik túlélték a démonok vérengzését, megpróbálják véghezvinni a lehetetlent. Elhagyják a rovások hanyatló védelmét, hogy egy elkeseredett küldetésben tegyenek kockára mindent a múlt rejtélyeinek felkutatásáért. Együtt szállnak szembe az éjszakával.
„Nagyszerű, akcióval és feszültséggel teli történet.” – Terry Brooks

Nincsenek megjegyzések