Magyarul is érkezik Marie Lu The Young Elites sorozata!

Magyarul is érkezik Marie Lu The Young Elites sorozata!

A hírt a Legenda sorozatot is megjelentető Könyvmolyképző osztotta meg a Molyon, olvasói kérdésre:

Remek hírt közölhetünk: várhatóan már az év végén megjelenhet az első kötet, a The Young Elites. A könyvet a Legenda trilógia fordítója, AncsaT fordítja :)
A Young Elites egy újabb disztópikus történet az írónőtől.

A fülszöveg:

Belefáradtam, hogy használnak, bántanak és számkivetettként kezelnek. 

Adelina Amouteru a vérláz túlélője. Egy évtizeddel ezelőtt a halálos betegség végigsöpört az egész nemzeten. A legtöbb fertőzött meghalt, míg sok gyerek, aki túlélte, furcsa jelenetek visel magán. Adelina fekete haja ezüstszínű lett, a szempillái kivilágosodtak, és csak egy cakkos sebhely maradt a bal szeme helyén. Kegyetlen apja úgy gondolja, malfetto lett, valami utálnivaló, aki szégyent hoz a család nevére, és a szerencséjük útjában áll. De a pletykák szerint néhány túlélő nem csak sebekre tett szert - úgy gondolják, rejtélyes és hatalmas képességekre is, a bár a személyük rejtve marad, úgy hívják őket a Fiatal Elit. 

Teren Santoro a királynak dolgozik. Az Inkvizíció Axis vezetőjeként az a feladat, hogy felkutassa a Fiatal Elitet, és elpusztítsa őket, mielőtt azok döntik pusztulásba a nemzetet. Úgy gondolja, a Fiatal Elit veszélyes és bosszúszomjas, de mint kiderül, a legsötétebb titok mind közül Terené magáé. 

Enzo Valenciano a Tőr Társaság tagja. A Fiatal Elit titkos szektája felkutatja azokat, akik közülük valók, mielőtt az Inkvizíció Axis rájuk találna. De amikor a Tőr rátalál Adelinára, olyan képességre lelnek benne, amilyet még sosem láttak. 

Adelina hinni akar benne, hogy Enzo az ő oldalán áll, és Teren az igazi ellenség. De hármuk sorsa váratlan módokon találkozik össze, miközben mind nagyon más és nagyon személyes csatákkal néznek szembe. De egy dologban mind biztosak: Adelina képességének nem szabadna léteznie. Bosszúszomjas sötétség lakozik a szívében. És a vágy, hogy elpusztítson mindenkit, aki keresztezi az útját.

Eljött az én időm, hogy másokat használjak. És az én időm fájni fog.
Magyarul is érkezik Marie Lu The Young Elites sorozata! Magyarul is érkezik Marie Lu The Young Elites sorozata! Reviewed by Deszy on 2/26/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.