Breaking News

Magyarul is érkezik Marie Lu The Young Elites sorozata!

Magyarul is érkezik Marie Lu The Young Elites sorozata!

A hírt a Legenda sorozatot is megjelentető Könyvmolyképző osztotta meg a Molyon, olvasói kérdésre:

Remek hírt közölhetünk: várhatóan már az év végén megjelenhet az első kötet, a The Young Elites. A könyvet a Legenda trilógia fordítója, AncsaT fordítja :)




A Young Elites egy újabb disztópikus történet az írónőtől.

A fülszöveg:

Belefáradtam, hogy használnak, bántanak és számkivetettként kezelnek. 

Adelina Amouteru a vérláz túlélője. Egy évtizeddel ezelőtt a halálos betegség végigsöpört az egész nemzeten. A legtöbb fertőzött meghalt, míg sok gyerek, aki túlélte, furcsa jelenetek visel magán. Adelina fekete haja ezüstszínű lett, a szempillái kivilágosodtak, és csak egy cakkos sebhely maradt a bal szeme helyén. Kegyetlen apja úgy gondolja, malfetto lett, valami utálnivaló, aki szégyent hoz a család nevére, és a szerencséjük útjában áll. De a pletykák szerint néhány túlélő nem csak sebekre tett szert - úgy gondolják, rejtélyes és hatalmas képességekre is, a bár a személyük rejtve marad, úgy hívják őket a Fiatal Elit. 

Teren Santoro a királynak dolgozik. Az Inkvizíció Axis vezetőjeként az a feladat, hogy felkutassa a Fiatal Elitet, és elpusztítsa őket, mielőtt azok döntik pusztulásba a nemzetet. Úgy gondolja, a Fiatal Elit veszélyes és bosszúszomjas, de mint kiderül, a legsötétebb titok mind közül Terené magáé. 

Enzo Valenciano a Tőr Társaság tagja. A Fiatal Elit titkos szektája felkutatja azokat, akik közülük valók, mielőtt az Inkvizíció Axis rájuk találna. De amikor a Tőr rátalál Adelinára, olyan képességre lelnek benne, amilyet még sosem láttak. 

Adelina hinni akar benne, hogy Enzo az ő oldalán áll, és Teren az igazi ellenség. De hármuk sorsa váratlan módokon találkozik össze, miközben mind nagyon más és nagyon személyes csatákkal néznek szembe. De egy dologban mind biztosak: Adelina képességének nem szabadna léteznie. Bosszúszomjas sötétség lakozik a szívében. És a vágy, hogy elpusztítson mindenkit, aki keresztezi az útját.

Eljött az én időm, hogy másokat használjak. És az én időm fájni fog.

Nincsenek megjegyzések