Breaking News

Már karácsonyi Könyvmolyképző könyvre is készülhetünk

A Könyvmolyképző Molyon adott válaszából kiderül, hogy ők adják ki Trisha Ashley karácsonyi romantikus regényét, a Twelve Days of Christmast, azaz 12 nap karácsonyt. 

Ahogy írták: "Valóban nálunk fog megjelenni a regény :) Várhatóan év végére, karácsony környékére el tudunk készülni vele."



A karácsony mindig szomorú időszak volt az özvegy Holly Brown számára, agy amikor megkérik, hogy vigyázzon egy távoli házra Lancashire-ben, a lehetőség, hogy elbújjon a világ elől, kihagyhatatlan - a tökéletes mentség, hogy elfelejthesse az ünnepeket.
A szobrász Jude Martland eltökélte, hogy idén nem lesz karácsony. A testvére elszökött a menyasszonyával, így inkább elkerülné a családi otthont. De vízkeresztre kénytelen visszatérni, ekkora tartják ugyanis a történelmi ünnepséget a faluban, ahol a család minden tagjának kötelező a megjelenés.
Eközben Holly rájön, hogy ha el akarta kerülni a karácsonyt, a létező legrosszabb helyre jött. Jude váratlanul visszatér Szenteste, és egyáltalán nem boldog, hogy Holly épp családi bulit tart, amit igyekezett elkerülni.
Hirtelen lecsap a hóvihar, és az egész falut elzárja. Holly és Jude nem menekülhetnek, és még többet is kapnak, mint amire beneveztek - úgy tűnik, a karácsony 12 napja izgalmasnak ígérkezik.

Nincsenek megjegyzések