Breaking News

Új, díjnyertes YA könyvvel jelentkezik a Könyvmolyképző

A Könyvmolyképző webshopjába felkerült egy sor előkészületben lévő könyv. A legizgalmasabb talán Melina Marchetta Jellicoe Road című YA regénye. 

Az egyik érdekesség a regénnyel kapcsolatban, hogy nem amerikai vagy angol, hanem ausztrál. Ráadásul többszörös díjnyertes, rengeteg elismerést kapott, többek között az Amerikai Könyvtárszövetség díját is. Goodreadsen szintén szuper értékelései vannak. 

A regényt a honlap tavaszra ígéri, így várhatóan a Könyvfesztiválra érkezhet.



A fülszöveg:

Taylor Markhamt tizenegy éves korában elhagyta az édesanyja. Tizennégy évesen megszökött a bentlakásos iskolából, csak hogy egy rejtélyes idegen a keresésére induljon és visszavigye. Most, tizenhét évesen Taylor nem túl lelkes vezetője az iskolai titkos társaságnak, aminek a Városiakkal és az odalátogató Kadétokkal vívott éves harca a területi jogokért épp most veszi kezdetét. Idén azonban a Kadétokat Jonah Griggs vezeti, akinek átható tekintetét Taylor nem sokáig tudja kerülni. Ráadásul Hannah-nak, az egyetlen felnőttnek, akiben Taylor megbízik, nyoma vész. Azonban ha Taylor össze tudja rakni a nyomokat, amiket Hannah hátrahagyott, a feltáruló igazság nemcsak múltjának kérdéseire ad válaszokat, de a jövőjét is megváltoztatja.

Nincsenek megjegyzések