Breaking News

Kviddicsjátékos Queenie és Jacob unokája?

Jacob Kowalski könnyek közt búcsúzik varázsló és boszorkány barátaitól, hogy újra mugliként élje napjait. De azért az első rész végén felcsillan egy reménysugár: Jacob egyrészt valamennyire emlékszik a legendás állatokra, így a varázsvilágra, másrészt Queenie is felbukkan a pékségében.



Ráadásul most már azt is 100%-osan tudjuk, hogy Jacob bizony visszatér, hiszen szerepel a második rész promó képén.



De vajon mi lesz ezután?

A Pottermore-on megjelent Ginny Potter Reggeli próféta cikke, amelyben a 2014-en Kviddics Világkupa USA-Jamaica meccsről számol be. Ez persze önmagában inkább csak csemege, viszont egy dologra érdemes odafigyelni: a 2014-es amerikai válogatottban van egy Quentin Kowalski nevű hajtó, aki a csapat kilencedik, egyben utolsó gólját dobta a meccsen. 

Mint tudjuk, Rowlingnál nincsenek véletlenek, ráadásul ennek a bizonyos meccsnek önmagában nincs túl sok jelentősége. Akkor mégis miért a cikk? Nos, remélhetőleg azért, hogy elrejtsen egy ilyen nyomot a rajongóknak. Ez ugyanis arra enged következtetni, hogy Kowalski nagyon is beházasodott a varázsvilágba, és még mindig élnek leszármazottai. 

Ez már csak azért sem lenne meglepő, mert Rowling elárulta a Jacobot alakító színésznek, hogy nagyon szereti ezt a bohóc karaktert, és kicsit Ronra emlékezteti.

Nincsenek megjegyzések