Breaking News

Jön magyarul az új John Green könyv - itt a fülszöveg és a borító!

Korábban már beharangoztam, hogy érkezik magyarul John Green újabb kötete, ám most végre itt van: tudjuk már a végleges címet és a borítót is megmutatták!

A magam részéről abszolút elégedett vagyok vele sőt, azt kell mondanom, még sokkal jobban is tetszik, mint az eredeti. Nálunk a teknősök miatt (?) zöldes árnyalatot kapott a borító, és valóban megjelennek a címadó teknősök - még ha valójában a kifejezés átvitt értelme is a lényeges, nem maga a teknős.

Természetesen a borító a többi magyar John Green kötethez is tökéletesen passzol:



A kötet 30% kezdvezménnyel előrendelhető.


A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.
Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré.
John Green, az Alaszka nyomában, a Katherine a köbön, a Csillagainkban a hiba, és Papírvárosok díjnyertes szerzőjének várva várt új könyve kíméletlen őszinteséggel meséli el Aza történetét.
A Teknősök végtelen sora ragyogó regény szerelemről, akaraterőről és egy élethosszig tartó barátságról.

Nincsenek megjegyzések