Breaking News

Beleszerettem az új magyar Tarryn Fisher borítóba

A héten a Könyvmolyképző nem spórolt az újdonságokkal, borítókat és fülszövegeket is kaptunk szép számmal. 

Az egyik ezek közül Tarryn Fisher angolul F*ck Love címen megjelent regénye - amin már anno is nagyon jót mosolyogtam, még úgy is, hogy egyébként eddig nem igazán nyűgözött le az írónő. (Már leszámítva a Hooverrel közös munkáját.)

Magyarul a kicsit konszolidáltabb Kapd be, szerelem! címen érkezik a kötet, ami engem nem különösebben zavar - a lényeg átjön, de azt is megértem, hogy egy ilyen erős káromkodást nem szeretne a kiadó a borítóra tenni. (Amerikában még mindig kicsit szabadabban megy az ilyesmi.) De azért az eredeti cím maradt, ami még így is elég tökös hozzáállás.

A címen kívül a borító is megvett kilóra. Egy sötétre festett körmös kéz tart vörös szirmokat, amik egy szívvel (meg talán némi vérrel) olvadnak egybe. Egyszerű, mégis ötletes, és annyira sarkos, ami jól passzol a címhez.

Íme:




Nektek hogy tetszik?

Fülszöveg:

„Tarryn Fisher ezúttal a humorral átszőtt, érzékeny oldalát mutatja meg…” – Willow Aster
A New York Times sikerkönyves szerzőjétől
Helena Conway szerelmes lesz.
Akaratlanul.
Észrevétlenül.
De nem véletlenül. Kit Isley pontosan az ő ellentéte – rejtélyes, fékezhetetlen és a legkevésbé sem óvatos. Mindez akár remekül is alakulhatna…
Ha nem Helena legjobb barátnőjével találkozgatna. Helena kénytelen dacolni a szívével, helyesen cselekedni, és másokra is gondolni.
Egészen addig, amíg fittyet nem hány az egészre.
Tarryn Fisher, New York Times sikerkönyves szerző lehet, hogy vagányabb nálad, de ezt nem dörgöli az orrod alá. Az első diplomáját a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában szerezte. Az emberi természet nagy tisztelője, egy hús és vér gonosz, mégpedig a Mardekár házból. A szíve sötét, de az olvasóit azért kedveli. Jelenleg Washingtonban él fiával és lányával.
Az év legizgalmasabb regénye a női útkeresésről és a szerelemről.

Nincsenek megjegyzések