Breaking News

Emma Watsont megtalálták a nyelvtannácik - viccesen reagált

Emma Watson is ott volt a Vanity Fair Oscar partiján, és ahogy azt megszokhattuk, hozta feminista önmagát. 

Folytatta az idei díjszezon fekete ruhás hagyományát, annak ellenére is, hogy Hollywood nagy része azért az Oscaron már igenis színesben jelent meg. De nem ez kavarta fel az állóvizet - hanem a kis kiegészítője az egyébként nagyon csinos ruhához.



A karján ugyanis egy tetoválás volt olvasható, amivel a Time's up mozgalmat szerette volna támogatni. 

Két okból is felkapták: egyrészt mindenki kíváncsi volt, valódi-e a tetkó (bár közelin rögtön látszott, hogy nem), másrészt egy kis hiba csúszott a dologba. Emma is áldozatul esett annak, aminek sok olyan ember, aki nem profi tetoválóművészhez megy: helyesírási hiba csúszott a feliratba, lemaradt az aposztróf.

Természetesen az internet népe rögtön felkapta a dolgot, külön vicces volt ez azért, mert Emma nyilvánvalóan intelligens, ráadásul az okostojás Hermione képe is követi még mindig.

A legjobban nekem mégis a színésznő reakciója tetszett a nyelvtannácis megmozdulásra. Legújabb tweetjében "álláshirdetést" osztott meg, és rögtön megválaszolta azt a kérdést is, igazi-e a tetkó: "Hamis tetkós korrektori állás pályázható. Az aposztrófokkal való tapasztalat elvárás."


Bár az aposztróf hiánya nekem is fájt, azért ez a válasz kicsit kárpótolta meggyötört nyelvtanfigyelő lelkemet.

Nincsenek megjegyzések