Breaking News

Gossip Girl szereplő csatlakozott a Pretty Little Liars spin-offhoz

Alakul a Pretty Little Liars spin-off sorozata, a The Perfectionist.Az új sorozat története nagyon hajaz az eredetire: Beacon Hights-ban öt lány - Ava, Caitlin, Mackenie, Julie és Parker - tudják, hogy nem kell jónak lenni ahhoz, hogy tökéletes légy. A lányok először úgy gondolják, nincs bennük semmi közös, de aztán rájönnek, hogy összefűzi őket Nolan Hotchkiss iránti gyűlöletük, aki mindegyikőjükkel szörnyű dolgokat művelt. Előállnak hát a tökéletes tervvel, hogyan lehetne megölni - persze ezek csak hipotetikus elképzelések. Csak vicc... legalább annak tűnik, amíg Nolan meg nem hal, pontosan úgy, ahogy ők eltervezték. Csakhogy nem ők tették. És ha nem találják meg a valódi gyilkost, az a tökéletes életük végét jelenti.

Ebből készül most az újabb széria, ráadásul nem aprózzák el a FreeFormnál: Sasha Pieterse (Alison) és Janel Parrish (Mona) is visszatérnek, a Pretty Little Liars után ebben a sorozatban is feltűnnek majd.

A csatorna hivatalos nyilatkozata szerint a rajongók számára igazi szenzáció volt az első sorozat, így nem meglepő, hogy többre vágytak - ezért az új széria. Az is kiderült, hogy I. Marlene King is visszatér, és nem csupán a pilot (és várhatóan sok más rész) megírásáért volt felelős, hanem executive producer is.

Most pedig újabb YA adaptációból készült sorozatszereplő csatlakozott a bandához: Kelly Rutherfor, azaz Lili van der Woodsen, és az egyik szereplő anyukáját alakítja majd.

Nincsenek megjegyzések