Breaking News

Itt egy részlet a Lord of Shadows folyatásából - ami ráköt a legutóbb Cassandra Jean illusztrációra

Cassandra Clare először a hírlevelében osztott meg egy részletet a Lord of Shadows folytatásából, aztán amikor Cassandra Jean megmutatta azt a bizonyos roppant spoileres, de nagyon érzelmes illusztrációt a napokban, a képekkel együtt megosztotta a Tumblr oldalán is. 

Igazán megható részlet, de azért érdemes az eddigi részletek alapján észrevenni még valamit: nagyon sok Kit szemszöges részletet kaptunk. 



Mindenesetre következzen a részlet, előre szólok, nagyon nagy Lord of Shadows - Árnyak ura spoiler, szóval csak akkor olvassátok, ha már túl vagytok a második köteten. 


Egy szellem, gondolta Kit. Mint Jessamine. Alaposan körülnézett: biztosan kell itt még lennie szellemeknek, holt lábuk nem hagy nyomot a fűben.
De csak a Blackthornokat látta, amint összekapaszkodnak, Emmát és Cristinát egymás oldalán, Juliant Tavvyvel a karján, miközben a füst egyre magasabbra emelkedett körülöttük. Bizonytalanul visszanézett: a sötét hajú fiatal férfi Robert Lightwood halotti máglyájához sétált és letérdelt előtte. Közelebb volt a lángokhoz, mint bármilyen ember képes lett volna, és úgy tűnt, a lángok már a teste körvonalaiban örvénylenek, megvilágítva a szemét, ami könnyekben úszott.
Parabatai - gondolta Kit hirtelen. A fiatal férfi vállainak esése, kinyújtott karjai, vágyakozásról árulkodó arca mind Emmára és Julianre emlékeztették, arra, amit Alec arcán látott, amikor Jace-ről beszélt. Tudta, hogy Robert Lightwood parabataiának szellemét nézi. Nem tudta, honnan tudja, de egyszerűen tudta.

Nincsenek megjegyzések