Breaking News

Ma érkezik a Legendás lények 2. előzetes - itt az első teaser egy új, pálcás logóval!

Tegnap este bejelentették, hogy ma érkezik az új Legendás állatok epizód, a Grindelwald bűntettei előzetese!

De már maga a bejelentés is megért egy misét. Kaptunk ugyanis egy kis teaser videót, amiben jeleneteket nem, de érzéseket kapunk dögivel - meg egy új logót is. 



A varázslóvilág ugyanis új, közös logót kapott. Ezt meg is lehet érteni, hiszen az ikonikus villámos betűtípus az új világra már nehezen húzható rá, és kell valami, ami összefűzi a régit és az újat - egy olyan logó, ami univerzális. 

Így hát megszületett ez az új, szerintem nagyon kreatív logó. Az új logóban egy sor pálca (köztük a régi és az új szereplők pálcáival, középpontban a mindkét történetben fontos bodzapálcával) formáz meg egy nyitott könyvet. 

Egyébként a pálcák sorrendje: Voldemort, Ron Weasley, Hermione Granger, Harry Potter, Albus Dumbledore (az előbb említett bodzapálca), Göthe Salmander, Tina Goldstein, Queenie Goldstein és Gellert Grindelwald. 

Egyszerű, mégis nagyszerű. Emellett azért nem búcsúztak el teljesen a régi, villám alakú HP elemtől sem, az angol varázsló (wizarding) szó w-jében visszaköszön ez is. Az újat pedig az o-ban képviseli a szörnyes design. 


Nincsenek megjegyzések