Breaking News

Mi a helyzet a James-Cordelia párossal? Erről mesélt Cassandra Clare!

Az, hogy milyen szerelmi szálak lesznek majd a The Last Hours sorozatban, mindenkit nagyon érdekel, ami nem különösebben meglepő. 

Köztük is nagyon izgalmas a James-Cordelia kapcsolat, több okból is. Egyrészt a családfa szerint házasok, ami azt jelenti, hogy James a húga parabataiát vette el. Másrészt érdekes, hiszen velük egyesül a Carstairs és a Herondale család. Harmadrészt pedig azért, mert az első részletek és novellák alapján James nem Cordeliába, hanem valaki másba szerelmes halálosan. Vajon mi történt? 



Nos, épp ezért faggatták az írónőt a párosról, aki a következőket árulta el:

James az, aki Cordeliának a Daisy becenevet adta, Lucie és James (és később néhány válogatott szereplő) így hívják. Cordelia eléggé világtól elzárt életet élt a családjával a The Last Hours sorozat elejéig (ennek az okát majd a Chains of Goldban ismerjük majd meg), amikor is Londonba érkezik. Will mindig próbálta tartani a kapcsolatot a Carstairs családdal, így a Herondale-ek mindig is fontosak voltak Cordelia számára gyerekként, és eljött meglátogatni őket időnként, együtt játszottak: James és Lucie voltak azok, akiknek a társaságára mindig is vágyakozott. Két konkrét eset történt a gyerekkorában, ami miatt elkezdett beleszeretni Jamesbe: az egyik az, amikor a becenevét kapta, a másik... nos, majd meglátjátok. (James igazán szerény lélek, neki fel se tűnt, hogy egy egy fiatal hölgy szenvedélyének a tárgya lehet! Úgyhogy nem tud Cordelia iránta tanúsított érzéseiről.) James és Cordelia évek óta nem látták egymást a The Last Hours elejéig, úgyhogy bár ismerősek egymásnak, új szemekkel próbálják felfedezni a másikat.

Nincsenek megjegyzések