Breaking News

Mi a helyzet Lucie Herondale szerelmi életével?

James Herondale és Cordelia Carstairs kapcsolatáról már szó esett az előző bejegyzésben, de ne feledkezzünk meg Lucie-ról sem! 

A családfa alapján az ő szerelmi élete még meglepőbb, mint Jamesé, ugyanis elvileg olyasvalakivel jön össze, akinek a Bane krónikák novellák szerint már nem is kellene élnie. Vajon mi történt itt?



Nos, Cassandra Clare az alábbiakat árulta el:

Azt nem mondanám, hogy Lucie megszállott a parabataiát illetően - igaz, írt egy nagyon hosszú könyvet, aminek a címe A gyönyörű Cordelia, de a könyv hősnője nem Cordelia, csak róla nevezte el. A Csontváros első változatában Claryt a Val nevű barátomról neveztem el (aki az árnyvadász rúnákat is rajzolta), és megmaradtam bennem ez a név, de azért nem akartam volna a barátomról szexi jeleneteket írni egy démonvadásszal - egyszerűen csak egy kis utalás. De persze ettől még Lucie és Cordelia nagyon szeretik egymást - a The Last Hours sok szempontból azokról a történetekről szól, amiket az emberek elmondanak egymásnak, és azokról, amikkel magukat szórakoztatják. Cordelia az az ember, akinek Lucie hagyja, hogy elolvassa a történeteit, és a könyv elején ők ketten sokáig levelezőtársak, arra az időre várnak és vágyakoznak, amikor együtt lehetnek és parabataiokká válhatnak. Mostanra a reményeik valóra váltak, és mindketten új módon lépnek kapcsolatba egymással, új titkokat tudnak meg egymásról, és szembe kell nézniük a fenyegetésekkel, amik mindkettejük életét fenyegetik, és az emberekkel, akik nem szeretnék, hogy parabataiok legyenek. 

Igazán nagyszerű volt ilyen kiemelkedő lánypárosról írni, és remélem, legalább annyira fogjátok szeretni őket, mint Jace-t és Alecet, Willt és Jemet, Claryt és Simont és Emmát és Juliant.

Na de térjünk vissza Lucie szerelmi életére! Nem akarok nagyon spoilerezni, mert szeretném, ha meglepődnének és együtt fedeznétek fel a dolgokat a szereplőkkel. A könyvek elején Lucie nincs senkibe belezúgva, de az biztos, hogy valaki bele van zúgva Lucie-ba. (Meglátjátok, ki.) Az első könyv alatt Lucie erős érzelmeket kezd táplálni valaki iránt. (Megint csak, majd meglátjátok ki iránt.) Ez a bizonyos személy elég bonyolulttá teszi az életét, és ezzel bizonyos értelemben a hőn szeretett családjával való kapcsolatát is kockára teszi.

Nincsenek megjegyzések