Breaking News

The Originals szereplő gyereke lesz a spin-off főszereplője?!

Korábban már írtam róla, hogy a Vámpírnaplók világának alkotói további folytatásokat is forgatnak a fejükben a The Originals spin-off mellett. 

Most újabb hírek érkeztek egy kiegészítő sorozatról. A Deadline cikke szerint a sorozat készítői egy Originals szereplő, Hope Mikaelson történetén dolgoznak - aki ugye Hayley és Klaus vámpír-boszorkány-vérfarkas hibrid lánya.



Viszont be akarnak hozni egy rendhagyó elemet, mert már egy fiatalabb generációt szeretnének megcélozni. Eszerint a sorozat pilotja egy The Originals sorozatból összevágott montázs lehetne, és valójában nem követne hagyományos értelemben vett cselekményt. A 13. évadból összevágott videó azt a célt szolgálná, hogy bemutassa Hope háttértörténetét.

A szereplőkről is szó a fáma: Danielle Rose Russell visszatér Hope szerepében, ahogyan Aria Shahghasemi és Matt Davis is (Landon és Alaric), és bár a sorozat magját nem az Originals karakterek adnák, a hírek szerint időről időre felbukkanhatnának. 

Igaz, nem vagyok nagy rajongója a Vámpírnaplóknak egy ideje, de egyre inkább úgy érzem, a készítők képtelenek elszakadni a maguk alkotta világtól. Ti mit gondoltok?

Nincsenek megjegyzések