Breaking News

Új érdekességek a The Last Hours sorozat Cordeliájáról!

Ahogy már írtam korábban, Cassandra Clare nem fukarkodik mostanában az extra tartalmakkal.

Legutóbb a The Last Hours sorozat egyik fontos szereplőjéről, Cordeliáról árult el új információkat - aki esetleg nem tudná, (családfa SPOILER) Cordelia Lucie Herondale parabataia, és a családfa szerint James Herondale jövendőbeli felesége. Így tehát érdemes rá odafigyelni. 



És hogy mit árult el róla Cassie? 

Cordelia imád olvasni, különösen a perzsa irodalmat és mitológiát kedveli. És persze egy csomó szenvedélyes olvasó barátja van. Emellett szeret Cortanával edzeni, és azt mondanám, a szokatlan hobbija az, hogy odavan a növényekért, parfümökért és az illatokért. Ennek egy része az édesanyja miatt van, aki imádja a parfümöket, egy másik része pedig az örökségével fakad, amiről érdekes tény: az irániakat tartják az elsőknek, akik parfümmanufaktúrákat alapítottak. 
Cordelia nem csak a finom illatokat szereti, amiket viselni is szeret, és gyakran adja ajándékba őket, de az is nagyon érdekli, hogy az egyes növényeknek milyen gyógyító ereje van. 

Egy másik kérdésben arról faggatták az írónőt, hogy kik Cordelia barátai Lucie-n kívül - abban reménykedett a kérdező, hogy jóban van a srácokkal is, például Matthew-val, Christopherrel és Thomassal. 

A válasz szerint a barátkozás nehéz terep Cordelia számára. Elég magányosan nőtt fel, mindig utaztak, így csak ritkán tudott komoly barátságokat kötni. A tükör előtt gyakorolta a vívást, és úgy tett, mintha a tükörképe lenne a barátja, aki mindig mindenhová vele utazik. Amikor végül Londonba kerül, hirtelen bekerül egy baráti körbe is. Néhányan eleinte nem fogadják nagy örömmel - mivel lefoglalja Lucie és James figyelmét -, de Cordelia elég kitartó, bátor és okos lány, és tökéletesen képes tartani az iramot a srácokkal, sőt. A fiúk (James, Matthew, Thomas és Christopher) végül is jólelkűek. Számomra az a legérdekesebb, hogy hogyan válnak barátokkal és hogyan változik a barátságuk.

Nincsenek megjegyzések