Breaking News

Ez lesz az Alapos kétely szerzőjének új könyve

Ma leleplezték az Alapos kétely szerzőjének, Whitney G. legújabb könyvének borítóját és fülszövegét.




És bár a borító nem sokat mutat, be kell vallanom, a fülszövegen már most rettentően jól szórakoztam, ezt a könyvet mindenképp olvasnom kell!

Fülszöveg:

Mindazoknak, akiket érinthet:
Azért írom ezt a levelet, hogy hivatalos is bejelentsem a felmondásomat a Parker Internationalnél (és annak arrogáns, lekezelő igazgatójánál), ami mától két hét múlva lesz végleges.
Ez egy NAGYON KÖNNYŰ döntés volt, mivel az elmúlt két év minden ízében borzalmas volt. A világ minden szerencséjét kívánom a következő asszisztensének (szüksége lesz rá), és ha a főnökömnek az elkövetkező két hétben bármire szüksége lenne, mondjátok meg neki nagyon kedvesen, hogy rohadtul megcsinálhatja magának...
Tisztelettel (valójában nem),
Tara Lauren
**
Ez az a verziója a felmondásomnak, amit el kellett volna küldenem a főnökömnek, nem az ennél profibb változatot - az, amiben azt írtam, hogy "hálás vagyok az összes lehetőségért" és hogy "megtisztel, hogy ilyen gyümölcsöző tapasztalatokat szerezhettem" az elmúlt években.
Ezt a levelet ugyanis visszadobta, a védjegyének számító szexi mosolyával, és azzal, hogy "nagyon javasolja, olvassam el a szerződésem végleges változatát..."
Nos, megtettem.
És rájöttem, hacsak nem játszom el a halálomat, mérgezem meg őt vagy találok módot, hogy újratárgyaljuk a lehetetlen szerződésemet, New York legnagyképőbb és legkegyetlenebb főnökének dolgozhatok ezután is.
Legalábbis így gondoltam, amíg tegnap éjjel fel nem hívott egy vészhelyzettel és egy ajánlattal kapcsolatban...

Nincsenek megjegyzések