Ez lesz az Alapos kétely szerzőjének új könyve

Ma leleplezték az Alapos kétely szerzőjének, Whitney G. legújabb könyvének borítóját és fülszövegét.
És bár a borító nem sokat mutat, be kell vallanom, a fülszövegen már most rettentően jól szórakoztam, ezt a könyvet mindenképp olvasnom kell!

Fülszöveg:

Mindazoknak, akiket érinthet:
Azért írom ezt a levelet, hogy hivatalos is bejelentsem a felmondásomat a Parker Internationalnél (és annak arrogáns, lekezelő igazgatójánál), ami mától két hét múlva lesz végleges.
Ez egy NAGYON KÖNNYŰ döntés volt, mivel az elmúlt két év minden ízében borzalmas volt. A világ minden szerencséjét kívánom a következő asszisztensének (szüksége lesz rá), és ha a főnökömnek az elkövetkező két hétben bármire szüksége lenne, mondjátok meg neki nagyon kedvesen, hogy rohadtul megcsinálhatja magának...
Tisztelettel (valójában nem),
Tara Lauren
**
Ez az a verziója a felmondásomnak, amit el kellett volna küldenem a főnökömnek, nem az ennél profibb változatot - az, amiben azt írtam, hogy "hálás vagyok az összes lehetőségért" és hogy "megtisztel, hogy ilyen gyümölcsöző tapasztalatokat szerezhettem" az elmúlt években.
Ezt a levelet ugyanis visszadobta, a védjegyének számító szexi mosolyával, és azzal, hogy "nagyon javasolja, olvassam el a szerződésem végleges változatát..."
Nos, megtettem.
És rájöttem, hacsak nem játszom el a halálomat, mérgezem meg őt vagy találok módot, hogy újratárgyaljuk a lehetetlen szerződésemet, New York legnagyképőbb és legkegyetlenebb főnökének dolgozhatok ezután is.
Legalábbis így gondoltam, amíg tegnap éjjel fel nem hívott egy vészhelyzettel és egy ajánlattal kapcsolatban...
Ez lesz az Alapos kétely szerzőjének új könyve Ez lesz az Alapos kétely szerzőjének új könyve Reviewed by Deszy on 7/09/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.