Breaking News

Nyári kihívás - 10 eddig olvasatlan könyvem, amit nyáron szeretnék elolvasni

Tudjátok, hogy nem szeretem a kihívásokat, viszont idén nyáron egy kihívást mindenképp szeretnék teljesíteni.



Vallomás: könyvgyűjtögető vagyok.

Ez pedig azt jelenti, hogy sorban veszek könyveket, de sajnos nem tudom mindig mindet elolvasni. Így vannak olyan könyveim, amiket nagyon akartam olvasni, mégis évek óta a polcomon csücsülnek. Viszont nyáron kicsit több időm van, pusztán a munkám szezonalitása miatt, úgyhogy szeretném idén nyáron csökkenteni ezeknek a könyveknek a számát.

Úgyhogy összegyűjtöttem 10 olyan könyvet, ami már egy ideje a polcomon van, mégsem olvastam. Egytől egyig mind nagyon érdekel, és rettentő bűntudatom van, hogy eddig hanyagoltam őket.

Íme a 10 könyv, videóban összegyűjtve:


1 megjegyzés:

  1. Hű, jópár jó könyv vár rád a nyáron :D Szeretnék az általma olvasottakról írni egy keveset, természetesen spoilermentesen, semmit magáról a cselekményről :D Én annyit tudnék hozzáfűni, hogy már olvastam az Olimposz hősei magyarul megjelent köteteit, és azt tudom mondani, hogy úgy adja vissza az eredeti sorozat hangulatát, hogy közben komolyodott is. Mégpedig anélkül, hogy egyik a másik rovására menne. Régi szereplők visszatérnek, és tarolnak, az újak pedig követelik maguknak a szeretetedet. Végre megismerhetünk több bungalót, ezzel pedig jobban belemerülhetünk abba a kérdéskörbe, hogy vajon hová fogunk kerülni. Ugyebár idősebbek a szereplőink, ezzel együtt a történet és a gondolkodásmódjuk is érettebbé válik. Ebbe bele tudom fűzni az Ég veledet, ami Laura eddigi legkomolyabb műve, és az eddigi legjobb írása. A szereplők jól kidolgozottak, érettek, és néha viccesen/édesen bénáznak, anélkül, hogy ez idegesítővé vállna, és igencsak összetett pszihológiai mozgatórugókra bukkanhatunk. Nagyon örültem ennek a könyvnek. Az Örökkön-örökkéről meg annyit, hogy körülbelül egy hete rábeszéltem a nővéremet, hogy olvassa el az első részt. A folytatásra még nem szántam rá magam, ugyanazért, amiért te sem :/ Azóta olvasta a másodikat, és harmadjára áll neki az elejétől. Azok az esték úgy néztek ki, hogy hajnali 4kor hallgattam, ahogy megpróbálja köhödésnek álcázni a röhögését, szóval, összefoglalva, érdekes percek várnak rád. Remélem nem haragszol meg ezért a kis szösszenetért...

    VálaszTörlés