Breaking News

Részlet az újabb Árnyvadász novella borítójából - ő Jace édesanyja

Cassandra Clare megosztott egy újabb részletet, ezúttal egy borítórészletet.

A The Wicked Ones lesz a hatodik Ghosts of the Shadow Market novella, ennek a borítójából kaptunk egy érdekes darabkát. A sztori Jace elátkozott édesanyjának, Celine-nek a háttértörténete lesz, a megosztott részleten is őt láthatjuk.




Azt is elárulta, hogy meg fogunk lepődni, ki szerepel még a borítón. Őszinte leszek: ez azért felbirizgálta az érdeklődésemet.

Ami viszont az ábrázolást illeti, sajnos a magam részéről cseppet sem vagyok elégedett. Felismerni vélek "jace-es" vonásokat Celine-en, de valahogy... nem elég sugárzó a számomra. Ennél viszont nagyobb problémám, hogy nem is igazán érzem arányosnak az ábrázolást, például a mellek szerintem túlságosan hangsúlyosak és a póz is furcsa.

Ti mit gondoltok?

2 megjegyzés:

  1. Szia Deszy! Ne haragudj, hogy itt írok, de nem tudtam máshol kérdezni, mert ha jól látom ask-on már nem vagy aktív Facebook-on pedig nem szerettelek volna zavarni. Láttam az árnyvadász videódat és azt szeretném kérdezni, hogy a Bane krónikákat lehet-e a Mennyei tűz városa után olvasni vagy jobb lenne előtte? :)

    VálaszTörlés