Breaking News

Újabb romantikus regényből készül adaptáció

A Passionflix, akiket a romantika szerelmesei már egész biztosan ismernek, újabb nagy kedvenc filmes jogaira csapott le. 

Forrás


Ezúttal az angolul Gabriel's Inferno címen ismert sorozat jogait szerezték meg! A könyvsorozat első két része egyébként nálunk is megjelent a Pioneer Books kiadásában, Pokoli erény és Pokoli gyönyör címen. Aztán a Pioneer Books eltűnt, most viszont feltámadni látszik, májusban posztoltak éppen arról, hogy nagy eséllyel befejezik a trilógiát.



Az első könyv fülszövege:

Sylvain ​Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Gabriel Emerson professzor nappal Danténak, éjszaka pedig a csábítás művészetének a specialistája. Mivel biztos benne, hogy már elnyerte a helyét a Pokol alsóbb bugyraiban, régen lemondott a megváltásról, s értelmetlennek találja, hogy megfossza magát az élet örömteli bűneitől. És hogy minden vágyát kielégítse, beveti közismerten jó megjelenését és kifinomult csáberejét. Ám amikor a hallgatói között feltűnik az okos, csinos és ártatlan Julia Mitchell, akinek fájdalmasan ismerős angyalszemei vannak, minden korábbi cinikus meggyőződése megkérdőjeleződik. 
A lány titokzatos bája, visszahúzódó szépsége és veleszületett jósága a végletekig bosszantja a férfi öntelt énjét, ugyanakkor mérhetetlen vonzalmat is ébreszt benne. Pedig jól tudja, hogy számára Julia tiltott gyümölcs. A lány iránti vonzódása és kettejük rejtélyes kapcsolata azonban nemcsak a karrierjét veszélyezteti, hanem olyan útra tereli, ahol elkerülhetetlen a múlt és a jelen összecsapása.



Nincsenek megjegyzések