Breaking News

Cover Reveal - Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!

Újabb könyvvel jelentkezik Rácz-Stefán Tibor, ezúttal egy önálló kötettel, még mielőtt érkezne a Mikrofonpróba folytatása.

A borítótervező pályázaton már túl vagyunk, és most már itt a letisztázott, kész borító is!

Fülszöveg:


Mernél szeretni, ha az időd lejárt?

Lilla már évek óta a halál árnyékában él.

Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit.

Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja…

Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot.

Nem is sejti Lilla sorsát.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.

Mi a jobb?

Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?

Éld meg a csodákat!

>>> Jegyezd elő itt! <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra! <<<


A szerzőről:
Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, foglalkozása szerint marketing asszisztens.
Első regénye "Fogadj el!" címmel 2014-ben látott napvilágot a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyv többek között az iskolai terror és a közösségi média veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet. 2015-ben jelent meg a Rubin Pöttyös könyvek között második műve, a Túl szép, amiben két fiú szerelmének a történetét meséli el.
Az Élni akarok! a szerző második Vörös Pöttyös regénye, a tavaly megjelent Mikrofonpróba után, melynek folytatása szintén még az idén várható.
A szerző szabadidejében rengeteget olvas és szereti a sorozatokat is, amikről szívesen értekezik a blogjain.Elérhetőségek:
- Szerzői weboldal: http://racz-stefan-tibor.hu
- Facebook: https://www.facebook.com/racz.stefan.tibor
- Instagram: https://instagram.com/racz.stefan.tibor
- Könyvmolyképző Márkabolt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/racz-stefan-tibor

Nincsenek megjegyzések