Breaking News

Igazi feminista csemege érkezik a Könyvmolyképzőnél

Nem olvasok gyakran verseskötetek, ezt tudjátok. Vannak versek, amiket szeretek, és időnként azért én is a kezembe veszek egy-egy kötetet, de nem rendszeresen, és azért ha vásárlásról van szó, én általában inkább a regényekre szavazok.



Mindenesetre most érkezik egy verseskötet a Könyvmolyképzőtől, amire rettentő kíváncsi vagyok. A Milk and Honey óriásit futott külföldön, folyton szembejött velem mindenfelől - nem meglepő módon, hiszen mostanában elég divatos és elég sokat érintett kérdés a feminizmus, ennek a könyvnek pedig elválaszthatatlan része ez.

Nem véletlen, hogy Emma Watson is a feminista könyvklubja könyvei közé választotta. Erről már sokat írtam, ahogy arról is, hogy sajnos nálunk nagyon sok kötet nem olvasható közülük magyarul - jó hír, hogy ha valaki szeretne egy-egy könyvvel becsatlakozni a könyvklubba, most a Tej és mézzel megteheti!

186.000 értékelés mellett 4,15-ös a kötet Goodreadsen, ami lenyűgöző teljesítmény.


Fülszöveg:

A tej és méz versek és prózai írások gyűjteménye a túlélésről, az erőszak, az abúzus, a szerelem, a veszteség, a nőiség megéléséről. a könyv négy fejezetre oszlik, mindegyik más célt szolgál, másféle fájdalommal foglalkozik, másféle sebeket gyógyít. a tej és méz az élet legridegebb pillanatain vezeti át az olvasót, mégis mindenben talál valami melegséget, mert a melegség ott van mindenben, csak keresni kell.


Könyvelőzetes:


Nincsenek megjegyzések