Breaking News

Kaptunk egy teljes jelenetet a The Hate U Give - A gyűlölet, amit adtál filmből!

Épp a napokban írtam meg, hogy kaptunk egy újabb videót a The Hate U Give - A gyűlölet, amit adtál adaptációjából, de azóta befutott egy újabb videó!

Ez is egy jelenet, de kicsit hosszabb az előzőnél. Megint Starrt és az édesapját láthatjuk, de a választás nem véletlen: ebben a jelenetben ismerjük meg a THUG LIFE jelentését, amit nem véletlenül adnak ki a cím kezdőbetűi.A klip:
A film október 19-én kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról sajnos egyelőre még nem tudok.

A könyv fülszövege:

A ​tizenhat éves, színes bőrű Starr kettős életet él: az egyik világa a gettó, ahol felnőtt, a másik pedig a menő, külvárosi elitgimi. A két élete közti egyensúly akkor bomlik meg, amikor Starr szemtanújává válik, ahogy legjobb barátját, a fegyvertelen Khalilt lelövi egy rendőr. Minden, amit Starr ezek után mond, felhasználható ellene: tönkreteheti a helyet, ahol él, önmagára és szeretett családjára is veszélyt jelent.
A történetet a Black Lives Matter-mozgalom inspirálta, amely az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzd. Ebben az izgalmas és erőteljes regényben megismerhetünk egy fiatal lányt, aki pontosan ezért harcol.
Angie Thomas Jacksonban, Mississippi államban született és nőtt fel; jelenleg is ott él. Korábban rappelt, legnagyobb sikereként tartja számon, hogy megjelent róla egy cikk (képpel együtt) a Right-On tinimagazinban. Kreatív írást tanult a Belhaven Egyetemen és egy nem hivatalos diplomával is rendelkezik hiphopból. Mai napig rappel, ha kedve tartja. A The Hate U Give az első regénye. A könyvből a Fox készít filmet George Tillman rendezésében, és Amandla Stenberg (Az éhezők viadala) főszereplésével.


A film előzetesét >>> ITT <<< nézhetitek meg. 

Nincsenek megjegyzések