Breaking News

Már előrendelhető a The Goal, a legújabb Off-Campus kötet - Itt a magyar borító

Október végére várható a legújabb Elle Kennedy kötet, a The Goal - A cél megjelenése.Az Off-Campus sorozat negyedik részének főszereplői Sabrina és Tucker lesznek, és bár eredetileg ez lett volna a zárókötet, azóta már tudjuk, hogy érkezik a folytatás egy spin-off formájában - szóval még nem kell örökre búcsút mondani az eddigi főszereplőknek sem. 

A magyar borító is megérkezett, és már elő is rendelhető a kötet ide kattintva. 

A fülszöveg:

A lány mindig eléri a célját…
A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.
De a játék egyre bonyolódik.
Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.
Vágytál már a folytatásra?
Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!

Nincsenek megjegyzések