Breaking News

Rowling reagált a legújabb előzetes kapcsán felmerülő kérdésekre!

J.K. Rowling nem maradt távol tegnap a Twittertől, és jó néhány olvasói kérdést megválaszolt, főként az előzetes legnagyobb meglepetései kapcsán - vagyis igen, szóba került Nagini is.

Mivel nagyon sok érdekes információt árult el, nem húzom tovább az idegeket:Nem animágus. Egy maledictus. Nagy különbség.Mi a különbség?
Meg kell várnotok a filmet, hogy megtudjátok.Többet fogunk megtudni Dumbledore és Grindelwald múltjáról ebben a filmben vagy a következőknek?
Valamennyit ebben, a többit a hátralévőkben.A maledictusok létezésüktől fogva elkerülhetetlenül gonoszak? Úgy értem, így születtek?
Egyáltalán nem. A lassú átalakulások valamilyen szörnyeteggé meghaladja a kontrolljukat, de nem szükségszerűen gonoszak.És ezután Nagini egy állatkertben kötött ki?
Neeeeem... Azt hittem, ezt már sikerült megcáfolnom. A szokott boa constrictor a Bölcsek kövében nem Nagini. Soha nem is volt Nagini. Ez egy helytelen, viszont nagyon sokszor visszatérő és maradandó rajongói teória.Dumbledore minden idők leghatalmasabb varázslója, és másokat használ, ahelyett, hogy levadászná a nagy rosszfiút.
"Nem tehetek semmit Grindelwald ellen"
Van rá oka. Legyetek türelmesek...Milyen rég tartod magadba Nagini titkát?
Csak olyan 20 éve.Akkor a lükantrópai a maledictusság egyik ága vagy teljesen önálló a kettő?
Különböző állapotok. A maledictusok mindig nők, míg a vérfarkasok bármilyen neműek lehetnek. A maledictus születésétől kezdve egy vérátkot hordoz magában, ami anyáról lányra öröklődik.Mindig kígyók?
Nem, bármilyen más lények lehetnek. Az átoktól függ.Imádnám látni Ezra Miller reakcióját, amikor olvasta, hogy Claudia Naginit játssza vagy azt, hogy Nagini szerepel a filmben.
Kétségkívül nem ez volt a legnagyobb sokk a számára.Nincsenek megjegyzések