Breaking News

Befutottak a Six of Crows - Hat varjú magyar borítói - igen, kettő is van!

Eddig egyszer fordult olyan elő a Könyvmolyképző történetében, hogy egy könyv két különböző sorozatban, vagyis két különböző "pötty" égisze alatt is megjelenjen: Bartos Zsuzsa Alkonyőrzők című regénye két különböző borítóval megjelenik Sötét örvény és Vörös Pöttyös könyvként is. 

Hogy ez mennyire vált be, jó kérdés. Nyilván ilyenkor a kiadó úgy gondolkozik, hogy mindkét sorozat célközönsége számára érdekes lehet a könyv valami miatt, de nem biztos, hogy az egyes célközönségek a másik pöttyel is megvennék.

Most újabb kötet érkezik így, két különböző pöttyel, igaz, most a borító ezen kívül ugyanaz: Leigh Bardugo Six of Crows, vagyis Hat varjú című regénye.

Íme a két különböző borító:
A két kötet már elő is rendelhető:


A fülszöveg mindkét esetben ugyanaz, ahogy az oldalszám is: 568.


Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható Ezt pedig senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…
Egy bosszúszomjas elítélt.
Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.
Egy különleges múltú szökevény.
Egy Kísértet néven ismert kém.
Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.
Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.
Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen, ami megmentheti a világot a pusztulástól – ha előbb ki nem nyírják egymást.

Nincsenek megjegyzések