Breaking News

BREAKING! - Megvan a Trónok harca spin-off első főszereplője!

Tegnap magyar idő szerint késő este robbant a hír: nem csak elkezdődött a Trónok harca első spin-off sorozatának castingja, de az első szereplőről már le rántották a leplet!

Az Entertainment Weekly jelentette be, hogy Naomi Watts lesz az első főszereplő az előzménysztoriban!




A cikk szerint a "felső tízezer" egy karizmatikus tagját alakítja majd, aki sötét titkot rejteget.  

Ez az infó pedig aranyat ér, hiszen viszonylag keveset tudunk a sorozatról.

A kérdéses előzménysztori Jane Goldman írónőtől származik (Kingsman, X-Men: First Class, Kick-Ass), no és persze George R. R. Martin sem maradt ki a buliból.  

A  hivatalos leírás szerint több klánt és helyszínt felfedez majd a történet, és többezer évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd. Egészen pontosan azt, ahogyan a világ a Hősök korából a legsötétebb időszakba lépett. Egy dolog viszont biztos: a westerosi történelem hátborzongató titkaitól a mások eredetének történetéig, a keleti rejtélyekig és a Starkok legendáiig... nem az a történet, amiről azt hittük, ismerünk.

Martin könyvei szerint a Hősök kora 10.000 évvel a Trónok harca eseményei előtt kezdődött. A fontosabb felbukkanó szereplők között lehet Építő Brandon (a Stark ház alapítója, aki felügyelte a Fal felépítését) és Okos Lann is (a Lannistar ház alapítója). Ez vezetett el a Hosszú éjszaka koráig, a télig, ami több generáción át tartott, és a legnagyobb háború volt a mások ellen.

Nincsenek megjegyzések