Breaking News

Új kategória a Goodreads Choice Awardson - A legjobbak legjobbja!

A Goodreads Choice Awards idén beújított, és nem is akármilyet. Igazán izgalmas versenynek nézünk elébe. (A standard YA jelölteket ITT találjátok.)




A Best of the Best 2018 kategóriában szó szerint a legjobbak legjobbikát keresik: ebben a kategóriában ugyanis az elmúlt tíz Goodreads Choice Awards nyertes könyvei közül kerül ki egy kedvenc. 

Ez már csak azért is izgalmas, mert így a különböző zsánerű és más-más korosztálynak szóló könyvek is összecsapnak egymással. Van itt Diana Gabaldon, J. R. Ward, Sarah J. Maas, Rick Riordan, Cassandra Clare, Ruta Sepetys, George R. R. Martin, Gillian Flynn, Colleen Hoober, Liane Moriarty, Stephen King, Andy Weir, John Green, Neil Gaiman, Dan Brown, Veronica Roth, Charlaine Harris, Victoria Aveyard, J. K. Rowling, Tolkien, Suzanne Collins, Jeff Kinney, E. L. James, Paula Hawkins, Sarah Dessen, Gayle Forman, Harper Lee, Angie Thomas, Terry Pratchett és még sorolhatnánk.

Nem semmi lista, ugye?

Hihetetlenül izgi lesz követni, ki kerül majd ki innen győztesen. Nyugodtan kijelenthetjük, összecsapnak a nagyágyú írók és rajongótáboraik.

A teljes listát ITT találjátok.

Ti kire szavaznátok?

Nincsenek megjegyzések