Breaking News

Itt az első hivatalos fotó a March nővérekről - Kisasszonyok, előre!

A múltkor már megosztottam néhány forgatási fotót a Kisasszonyok filmről, akkor viszont csak Emma Watsont láthattuk.

Most már viszont itt vannak együtt a March nővérek!

Egészen pontosan Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh és Eliza Scanlen talpig jelmezben!A film igazi sztárparádénak ígérkezik: a nővéreken kívül feltűnik Meryl Streep és Timothee Chalamet is a szereplők között van, a rendező pedig a Lady Bird Oscarra jelölt rendezője, Greta Gerwig.

A film várhatóan jövő decemberben érkezhet.

A Kisasszonyok minden idők egyik legkedveltebb lányregénye, amely a szerző saját gyermekkori élményein alapul.
A March család az amerikai polgárháború idején apa nélkül marad, és a négy nővér, akik imádattal csüggnek anyjukon, szinte egy év leforgása alatt kamasz lányból fel-nőtt nővé érik. Meg, a legidősebb és legcsinosabb közülük, a tizenöt éves Jo író szeretne lenni; Bethnek a zene a mindene, míg Amy, a szőke szépség imád festeni.
Képzelt és valóságos szerelem, ártatlan és baljós pletykák, testvériség és féltékeny-ség szövi át a March nővérek eme különös és szívderítő történetét.
Louisa May Alcott írói pályája során tíz-egynéhány regényt, számtalan novellát és költeményt írt, melyek közül igazi hírnevet a Kisasszonyok szerzett neki. A Jane Austen vagy a Brontë nővérek regényeit kedvelők nem fognak csalódni, hiszen a Kisasszonyok a romantikus női irodalom csúcsa.


Ha egy rövid videót is megnéznél, katt ide.

Nincsenek megjegyzések