Breaking News

Nem csak Dumbledore tér vissza a régi ismerősök közül a Legendás állatokra?!

Figyelem! A bejegyzés spoileres, ezért sem szerepeltettem a címben sem a szereplő nevét, sem a kiemelt képen.




Bombaként robbant a hír a hétvégén: Dumbledore mellett egy másik roxforti tanár, McGalagony is visszatér a Legendás állatokra!

Ez még nem olyan sokkoló önmagában, úgy viszont, hogy rögtön a második filmben érkezhet a karakter, annál inkább.

A mostani kánon szerint ugyanis McGalagony 1935 októberében született - így tehát 1927-ben, amikor elvileg a Grindelwald bűntettei játszódik, még csak nem is élt. 

Pedig egyelőre úgy tűnik, McGalagony nagyon is érkezik, sőt - már azt is tudjuk, ki alakíthatja majd. Maggie Smith után Fiona Glascott lehet McGalagony. Itt persze felmerülhetne még esetleg, hogy nem tanárként, hanem még roxforti éveiben láthatjuk - de még így is korai lenne, ráadásul a színésznő már inkább tanár, már ami a korát illeti.



Esetleg az jöhet még szóba, hogy a Legendás állatok 2. végén kicsit előrébb ugrunk az időben, bár ez kissé meglepő lenne, hiszen elvileg Dumbledore és Grindelwald nagy párbaja 1945-ben van, akkor McGalagony elvileg 10 éves, az pedig kevéssé tűnik valószínűnek, hogy annyit ugorjunk az időben, hogy átlépjük a nagy párbajt. Hacsak nem valamilyen jóslatról van szó.

Mindenesetre azért itt a kérdést: mit szóltok a fiatal McGalagonyhoz? Így képzeltétek?

2 megjegyzés:

  1. Jövő héten mindenre fény derül. Jaj, ár nagyon várom! (Addig is újra kellene valamikor nézni az első réz, hogy felvegyem a fonalat)

    VálaszTörlés
  2. Deszy, szerinted hogyan szerepelhetett a filmben a fiatal McGalagony?
    Rowling ezzel ellentmond saját magának, nem?
    Számomra ez olyan furcsa volt...

    VálaszTörlés