Breaking News

Befutott Moskát Anita legújabb regényének borítója és fülszövege - Ez az Irha és bőr

A Könyvfesztiválra érkezik Moskát Anita harmadik regénye, az Irha és bőr. Ahogy a kiadó fogalmazott: 

Egyáltalán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy ilyet még soha nem olvastunk: hátborzongató, lenyűgöző és újabb bizonyítéka annak, hogy a magyar fantasy világszínvonalú is lehet.

A történet nagyon különlegesen hangzik, az biztos.

A borító - ahogy Moskát Anita eddigi regényeinél - ezúttal is nagyon különleges lett, ezúttal Szabó Vince munkája.A fülszöveg:

Alig két évtizede állatok milliói bábozódtak be világszerte, hogy aztán félig emberré alakulva bújjanak elő. Az emberiségnek hozzá kellett szoknia, hogy többé nem a Homo sapiens az egyetlen értelmes faj, és hogy a teremtés újabb hullámai megállíthatatlanok. A fajzatok élethez való joga azóta is heves viták tárgya, és amikor Magyarországon népszavazásra kerül a kérdés, hogy az itt élő, gettókba zárt és bérmunkásként dolgoztatott fajzatokat törvényileg embereknek tekintsék-e, a fal mindkét oldalán kiélesedik a helyzet. 
August, a Nemzetközi Fajzatügyi Szervezet kampánymenedzsere minden eszközt megragad, hogy a közvéleményt a fajzatok oldalára állítsa, de hamarosan ő kerül kínos vizsgálódások kereszttüzébe. Pilar, a világtól elzártan, televízió előtt felnőtt borz minden állatnak segítene, ám barátait és feladatát is rosszul választja meg. Kirill, az őzfajzat blogger a fajzatok történeteit írja meg, hogy hangot adjon az elnyomottaknak, a gettó mélyén pedig mindent elsöprő sztorira bukkan. 
Moskát Anita, a Horgonyhely szerzője harmadik regényében brutálisan eredeti és kíméletlen világot tár elénk, amelyben szervesen összeolvad az állat és az ember. Ez a történet garantáltan sokáig velünk marad: bekúszik a bőrünk – vagy irhánk – alá.

Nincsenek megjegyzések