Breaking News

Újabb Vörös Pöttyös borítót kaptunk: így fest majd a Lány a vízből!

Izgalmas, hogy a Könyvhétre még egy olyan Vörös Pöttyös könyv érkezik (a Lány a Holdban címűn kívül), aminek a címe a Lány szóval kezdődik, a borítóján pedig egy háttal álló lány látható.

De érdekes, pontosan így jött ki a lépés, ugyanis most leleplezte a kiadó a Lány a vízből borítóját, amivel ez biztossá vált. 

Íme a borító:




Fülszöveg:

Az óceán felől érkező szellővel a hajában és homokkal a lábujjai közt, Anise alig várja, hogy a gimi utolsó éve előtti nyarat szörfözéssel töltse és lóghasson a barátaival a parton. Santa Cruz nem csak az otthona, hanem a szíve csücske. Ám amikor a nagynénje, egy egyedülálló anyuka komoly autóbalesetet szenved, Anise kénytelen búcsút inteni Kaliforniának, hogy segítsen gondját viselni a három unokatestvérének.
A kontinens belsejében található Nebraska az utolsó hely a világon, ahol Anise lenni szeretne. Természetesen szereti a családját, de nehéz neki hátrahagynia a múltját, amikor abban a házban kénytelen lakni, ahol az őt elhagyó anyja töltötte a gyerekkorát. És az otthon maradt barátai minden Instagram poszttal látszólag egyre messzebb kerülnek tőle.
Aztán találkozik Lincolnnal, egy karizmatikus, egykarú gördeszkással, aki ráveszi, hogy a szörfdeszkáját gördeszkára cserélje. Néha az egyetlen módja, hogy az ember talpra álljon, ha továbblép.

Nincsenek megjegyzések