Breaking News

A Vámpírnaplók Stefanja és Elenája eredetileg nem jöttek ki túl jól egymással

Stefan és Elena története már a Vámpírnaplók sorozat elején epic szerelmi történet volt, ám mint kiderült, a színészeknek ez bizony nem volt olyan magától értetődő, mint a nézőknek. 




Egy új podcast legújabb részében Nina Dobrev a sorozat kezdeni napjairól is mesélt, és mint kiderült, egyáltalán nem jöttek ki túl jól a Stefant alakító Paul Wesley-vel. "Paul és én nem jöttünk ki a show kezdetekor. Tiszteltem Paul Wesley-t, de nem kedveltem Paul Wesley-t. Emlékszem, a premier után mindenki azzal a kérdéssel jött oda hozzám, hogy "Te és Paul randiztok az életben is?", mert mindenki úgy gondolta, nagyon jó köztünk a kémia. Most már úgy gondolom, vékony a határvonal a szerelem és a gyűlölet között, és annyira nem bírtuk elviselni egymást, hogy azt szerelemként látták az emberek. De tényleg, talán az első öt hónapban egyáltalán nem volt jó a viszonyunk."

Ráadásul volt egy konkrét helyzet, amit a színésznő azóta sem felejtett el. "Emlékszem, a pilotban Paul Wesley odasétált hozzám, és már nem emlékszem, hogy a forgatáson volt vagy épp bulizni mentünk valahová este... és ő rám nézett, és valami ilyesmit mondott: "Tíz év múlva, amikor már nem lesz a show, nagyon fogok hiányozni neked. Hiányozni fognak ezek az idők és visszanézel majd, ezek meg a régi szép napok lesznek, és nagyon fogjuk értékelni egymást tíz év múlva."

Talán nem okozok meglepetést: Dobrev így utólag rájött, hogy a színésznek igaza volt. Mostanra talán ő az, akivel a színésznő a legközelebbi viszonyt ápolja, igazán jó barátok, ráadásul nem csak vele, hanem a feleségével is. 

A podacastet itt hallgathatjátok meg, ha kíváncsiak vagytok.

Nincsenek megjegyzések