Breaking News

Julie Andrews csatlakozott a Bridgerton család adaptációjához!

Korábban már megírtam a szenzációs hírt, miszerint sorozat készül Julia Quinn Bridgerton könyveiből, amiket egyszerűen imádok.

Amit tudtunk: a Netflixnek készül a sorozat és a Grace klinikát is jegyző, ünnepelt Shonda Rhimes dolgozik majd rajta, az író, a producer és a showrunner pedig Chris Van Dusen lesz, aki korábban a Botrány és a Grace klinika sorozatokon is dolgozott már.



Aki esetleg még nem ismerné: A Bridgerton család egy történelmi romantikus sorozat, azok között viszont egészen kiugróan jó. A Jane Austen korabei Angliában játszódik, és egy nyolcgyerekes család gyerekeinek történetét meséli el, minden rész egy gyerek története. Gyönyörűen megjelenik benne az akkori társadalom minden bája és hibája, a nagycsaládok szépsége és Julia Quinn képes arra, amire nem sok történelmi romantikus szerző: elképesztő humorral tálalja mindezt. Szóval a Bridgerton könyvek nem csak romantikusak (azok!), hanem viccesek is, így pedig elképesztően szórakoztatóak. (És az egyik álompasim meg az egyik kedvenc romantikus párosom ebből a sorozatból van, csak mondom.)

Egy ideje csend van a projekt körül, de Julia Quinn legutóbbi hírlevelében mindenkit megnyugtatott, hogy a sorozaton nagyon is dolgoznak, ő pedig elképesztően boldog.

Talán akkor már tudta a hírt, ami tegnap osztottak meg a nagyvilággal:

A legendás Julia Andrews is a szereplők között lesz!

Vagyis... a hangja, ugyanis ő kölcsönzi majd a hangját Lady Whistledownnak, aki egy pletykalapot működtet a regency Angliában, amiben leleplezi a felső tízezer mocskos kis titkait és mondjuk ki: jó adag iróniával élcelődik rajtuk. 

Julie Andrews


Bevallom, amikor megláttam, hogy Julie Andrews csatlakozott a csapathoz, elsőre nagyon örültem, aztán arra gondoltam, hogy esetleg ő lesz kedvenc házsártos-jószívű Lady Danbury, akit imádok, de akihez Julie Andrews túl kedvesnek tűnt. De aztán amikor kiderült, ki is lesz valójában, már tényleg repestem a boldogságtól.

Egyrészt nagyon szeretem őt, másrészt ez azt is jelenti, hogy a projektet tényleg komolyan veszik és valami nagyon jó lehet belőle!

Már azt is tudjuk, hogy a sorozat premierje valamikor 2020-ban lehet.

A Bridgerton család Julia Quinn

Nincsenek megjegyzések