Breaking News

Megvan a Maxim könyvéből készülő film két főszereplője

Nagyon úgy tűnik, hogy már tényleg sínen van A szerelem kémiája adaptációja, ugyanis leleplezték, akik alakíthatják majd a történet főszereplőit!

Ráadásul egyik főszereplőnek sem ismeretlen a gimis filmek világa.

A női főszereplőt Lili Reinhart alakítja majd, akit a Riverdale rajongói már ismerhetnek.
A férfi főszerepet pedig Austin Abrams alakítja majd, ő pedig egy YA kötet filmváltozatában szerepelt már, nem is akármilyenben, John Green Papírvárosok adaptációjában.A könyv fülszövege:

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. 
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

Nincsenek megjegyzések