Breaking News

Annette Bening is csatlakozhat a legújabb Poirot mozifilmhez

Korábban már megírtam, hogy a Wonder Womannel berobbant Gal Gadot is szerepelni fog a legújabb Agatha Christie mozifilmes adaptációjában, ám most újabb ismert színésznő csatlakozhat a filmhez.

Ha valaki esetleg lemaradt az előzményekről: Kenneth Brannagh filmje, a Gyilkosság az Orient Expresszen 352,8 milliót hozott világszinten, a siker után pedig továbbviszik Poirot történetét, méghozzá a Halál a Nílusonnal. A legújabb hírek szerint pedig Annette Bening is csatlakozik a csapathoz, a filmben pedig Euphemiát alakítja majd.

Bevallom, én még nem olvastam a könyvet, de úgy tűnik, ő egy új szereplő, hiszen az eredeti, 1937-es regényben nem szerepel ilyen nevű karakter.A film a jelenlegi tervek szerint 2019. december 20-án kerül az amerikai mozikba.

A könyv fülszövege:

Sétahajókázás a Níluson, egy minden kényelemmel felszerelt gőzhajó fedélzetén, elegáns és izgalmas társaságban: tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra, akár mézesheteit töltő, szerelmes ifjú leány, akár zsémbes, gazdag öregasszony – vagy épp sokat látott, briliáns magándetektív az utazó.
A csöndes, enyhe egyiptomi nyáréjszaka békéjét azonban pisztolylövés döreje zúzza szét. Bár az áldozat túléli a merényletet, a kéjutazás légkörét a forrongó szenvedélyek és a hideg gyanakvás igencsak megrontja. Hercule Poirot, a legendás nyomozó nem tehet mást: kis szürke agysejtjeit az ősi Egyiptom misztériumainak megfejtése helyett a bűntett felderítésének szolgálatába állítja…

Nincsenek megjegyzések