Breaking News

Henry Cavill lesz a legújabb Sherlock Holmes

Az utóbbi években egy sor feldolgozás készült Sherlock Holmes történeteiről, gondoljunk csak a gagyi, amerikai vígjátékra, a női Sherlock változatra vagy a kerti törpés változatra! És akkor a sikert okozó két klasszikusról, a Robert Downey Jr-féle mozifilmről és a Benedict Cumberbatch-féle BBC Sherlock sorozatról még nem is esett szó.

Úgy tűnik viszont, hogy a divathullám még mindig tart, Sherlockokból sosem elég. A legújabb pedig Henry Cavill lehet!De persze fontos megjegyezni, ez egy egészen más történet lesz. A főhős ugyanis nem Sherlock, hanem Enola Holmes, Sherlock és Mycroft húga. A sztori egyébként nem új, ez a film is adaptáció lesz, Nancy Springer The Enola Holmes Mysteries című ifjúsági sorozatának filmes változata. A szereposztás pedig igen jónak ígérkezik. Enola Holmest a Stranger Things filmekből már ismerős Millie Bobby Brown alakítja majd, Enola édesanyját pedig Helena Bonham Carter!

Egyébként az új hírrel kapcsolatban érdekes, hogy Cavill belehúzott az adaptációkba: épp a héten kaptuk meg az első fotókat róla a The Witcher, vagyis a Vaják Netflix adaptációjából.

Nincsenek megjegyzések