Breaking News

Idén már nem jön az Outlander következő évada!

Az Outlander hivatalos oldalán bejelentették, mikorra várható a széria újabb évada.

És sokak meglepetésére bizony nem a szokásos módon nyár végén-ősz elején, úgyhogy idén szeptember nem jön újabb évad. A kiírás szerint az 5. évadának premierje 2020 elején várható. 

A csúszást a csatorna időbeosztásával indokolták, vagyis azzal, hogy a legjobb időpontot próbálták megtalálni ennek a "prémium női közönségnek", és mivel közben jön a Power újabb évada, inkább erre az időpontra tették az Outlandert.

Olyan szempontból lehet, nem is rossz ez a kis csúszás, hogy talán lassabban éri utol a könyveket a tévésorozat - hiszen Diana Gabaldon még jelenleg is dolgozik a könyveken, 1991 óta teszi ezt - de mint ahogy láthattuk a Trónok harca esetében is, a sorozatoknál ez sokkal gyorsabban megy. És ugyanez igaz a könyvek magyar kiadására is. 

Egyébként a hír mellé kaptunk két kulisszák mögötti képet is:




1 megjegyzés:

  1. Jaj, én nagyon remélem, hogy a magyar megjelenések tartani tudják a "tempót". Most kezdem majd olvasni az 5. részt. Utána majd amikor megjelenik, jöhet a sorozat. A továbbiakban is így tervezem. Annyira nem jó az angolom, hogy be merjem vállalni az eredeti nyelven való olvasást, így megmarad a várakozás. Csak én erősen gyanakszom, hogy egyszer hamarabb jön az új évad, mint az új könyv. Akkor majd rághatom a kefét, mert olvasás nélkül nem szeretném nézni.
    Elhiszem, hogy amúgy bitang nagy meló lefordítani, még biztos, hogy sok kutatómunkát is igényel.

    VálaszTörlés