Breaking News

Itt az első fotó a Sherlock készítőinek Dracula sorozatából

Korábban már többször írtam róla, hogy a Sherlock készítői, Steven Moffat és Mark Gatiss új Dracula adaptációt készítenek, amit a BBC és a Netflix már be is rendelt, legutóbb akkor, amikor megtalálták a főszereplőt, a dán Claes Banget, akit a legújabb Tetovált lány feldolgozásból ismerhetünk.A színész így nyilatkozott: "Boldog vagyok, hogy megkaptam Dracula szerepét, különösen mert a forgatókönyv olyan tehetségek kezében van, mint Steven Moffat, Mark Gatiss és a Sherlockért felelős csapat. Izgatott vagyok, hogy beleáshatom magam ebbe az ikonikus és elképesztően érdekes karakterbe. Igen, gonosz, de ennél sokkal több van benne, hiszen karizmatikus, intelligens, éleseszá és szexi. Tudom, hogy nagyon magasan van a léc, hiszen az évek során rengeteg nagyszerű színész alakította már, és kitüntetésnek érzem, hogy én is eljátszhatom ezt a hihetetlen karaktert."

Most megkaptuk róla az első fotót, ami egyben az első fotó is, amit láthatunk a sorozatból:Közben egy sor újabb szereplőről hullt le a lepel: John Heffernan (The Crown), Joanna Scanlan (Hold the Sunset), Dolly Wells (Can You Ever Forgive Me), Lujza Richter (Phantom Thread), Sacha Dhawan (The Boy With the Top Knot), Jonathan Aris (Sherlock), Morfydd Clark (Patrick Melrose), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits), Catherine Schell (Doctor Who), Youssef Kerkour (Home), and Clive Russell (Game Of Thrones), Lyndsey Marshal (The League of Gentlemen), Chanel Cresswell (The Bay), Matthew Beard (The Imitation Game), Lydia West (Years & Years), Paul Brennen (Wild Bill), Sarah Niles (Catastrophe), Sofia Oxenham (Poldark), John McCrea (God’s Own Country), Phil Dunster (Humans) és Millicent Wong.

A sorozat 3, egyenként körülbelül másfél órás részből áll majd, a sztorit Moffat és Gatiss írták, akik egyben executive producerek is. Az első részt Jonny Campbell (Westworld), a második részt Damon Thomas (Killing Eve), a harmadikat pedig Paul McGuigan (Film Stars Don't Die in Liverpool) rendezi majd.

A jó hír: az Egyesült Királyságon és Írországon kívül a jogokat a Netflix birtokolja, úgyhogy nagy eséllyel nálunk is elérhető lesz Netflixen a széria, rögtön a premierrel egy időben.

Nincsenek megjegyzések