Breaking News

Berendelték a Lehull a lepel pilotját!

Nem csalás, nem ámítás - csak úgy potyognak az adaptációs hírek mostanság. 

Most épp Karen M. McManus One of Us is Lying című YA könyvéből készülhet sorozat, ami magyarul a Maxim gondozásában jelent meg Lehull a lepel címen.




Az NBC Universal ugyanis már be is rendelte egy potencionális sorozat pilotját, az Erica Saleh által írt forgatókönyv alapján. Ha berendelik a sorozatot, akkor az az NBC egyelőre név nélküli streaming szolgáltatójánál jön majd, ami 2020 áprilisában indul majd. 

A könyv fülszövege:

Ebben ​a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

Nincsenek megjegyzések