Breaking News

Újabb Agatha Christie adaptáció érkezik Rufus Sewell és Kaya Scodelario főszereplésével

Úgy tűnik, a film- és sorozatgyártók szerint Agatha Christie sztorikból sosem elég. Gyakorlatilag lassan nem telhet el úgy hónap, ne hallanánk valamelyik Christie adaptációról.

És most egy újabbra készülhetünk!
A The Pale Horse, magyar címén a Bűbájos gyilkosokból a BBC One készít tévéfilmet, nem is akármilyen szereposztással!

Mark Easterbookot Rufus Sewell alakítja majd, Hermia pedig Kaya Scodelario lesz. A forgatókönyvet Sarah Phelps jegyzi, a rendező pedig Leonora Lonsdale lesz.

A magyar fülszöveg:

Gorman atyát haldokló asszonyhoz hívatják, ám hogy Mrs. Davis mit gyónt a papnak, az csak a regény végén derül ki: Gorman atyát ugyanis még aznap meggyilkolják. A nyomozást vezető Lejeune felügyelőnek önkéntes segítőtársa akad: Mark Easterbrook, a fiatal történész, aki – akaratán kívül – olyan események tanúja lesz, hogy nem maradhat tétlen. Így kerül a Sárgaszínű Lóról elnevezett hajdani fogadóba. Ebbe a házba azonban nem az éjszakai nyugalom utáni vágy hajtja a vendégeket, hanem újonnan feltámadt érdeklődésük a fekete mágia iránt… Agatha Christie regénye különös világba kalauzolja az olvasót. Lehetséges, hogy a középkori babonák, okkult tanok – és nem utolsósorban a modern tudomány – segítségével rontás, betegség, sőt halál hozható bizonyos nemkívánatos személyekre? A válasz bízvást még Agatha Christie leggyakorlottabb olvasóit is meglepi.

Nincsenek megjegyzések