Breaking News

Újabb szereplő csatlakozott a Szentjánosbogár lányok sorozathoz!

A múltkor már írtam a Szentjánosbogár lányok sorozatról, de most újabb hírek érkeztek.

A Katherine Heigl nevével fémjelzett szereplőgárdához most újabb színésznő csatlakozott, Beau Garrett.
A sztori két lány barátságát mutatja be, akik egészen fiatalon találkoztak és majdnem 30 éven keresztül elválaszthatatlan jó barátok voltak.

A könyvből a forgatókönyvet Maggie Friedman írta, és ő lesz a sorozatban a showrunner is. 

A kötet fülszövege:

Nagy ​hatású új könyv szeretetről és veszteségről, és a barátság csodájáról…
1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére „TullyésKate”-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.
Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár lányok két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.
„Kedves, megható olvasmány, amely életünk egyik legfontosabb elemét veszi górcső alá: a mindent túlélő barátságot.” – Elizabeth Buchan, a Revenge of the Middle-Aged Woman szerzője
„Egyszerűen csodálatos olvasmány! Nem tudtam letenni. Kristin Hannah ismét olyan történetet írt, amely az utolsó oldalig fogva tartja az olvasót. Szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek.” – Ruth Friedman

Nincsenek megjegyzések