Breaking News

Sophia Bush is csatlakozott a Love, Simon sorozathoz!

Sophia Bush, akit a legtöbben nálunk valószínűleg a Tuti gimiből ismernek, a legújabb szereplője a Simon és a Homo sapiens-lobbi című könyv alapján készülő Love, Simon tévésorozatnak.

Az új történet főszereplője már nem Simon, hanem egy másik srác a gimiből.Victor szerepében tehát új főszereplőt kapunk, őt Michael Cimino alakítja majd. A leírás szerint Victor új diák a suliban, akinek fel kell fedeznie magát, az új várost, kihívásokkal küzd otthon is, ráadásul nem tud dűlőre jutni a szexuális orientációját illetően sem. Amikor ez már túl soknak tűnik neki, Simonhoz fordul segítségért. 

Nick Robinson viszont visszatér, producere és narrátora is lesz a sorozatnak, de nagy eséllyel inkább csak mellékszereplőként tűnik majd fel az új főszereplő, Victor mellett.

Sophia Bush a sorozatban visszatérő szereplő lesz, Veronicát alakítja majd, aki Victor barátjának, Miának a szálán érkezik majd: a lány apjának új barátnője, aki egy non-profit szervezetet működtet a nők segítésére. A leírás alapján ezenkívül elegáns és szofisztikált.

Nincsenek megjegyzések