Breaking News

Újabb kecsegtető kötet jogaira csapott le a Könyvmolyképző - Ez a Red, White & Royal Blue

Megint Angelika volt a szemfüles, aki észrevette, hogy a Könyvmolyképző újabb szuper könyv jogaira csapott le. 

A Red, White & Royal Blue egy szupernek hangzó LMBT romantikus történet, méghozzá egy brit herceg és az amerikai elnök fia között!


Talán tudjátok, mennyire érdekel a brit királyi család története, így talán nem lepek meg senkit, ha azt mondom, nekem ezt mindenképp olvasnom kell. Nem is beszélve arról, mennyien imádják és hogy 4,40-es az értékelése Goodreadsen, majdnem 40.000 értékelés mellett!

A fülszöveg magyarul:

Mit történik, az amerikai elnök fia beleszeret Wales hercegébe?
Amikor az édesanyja lett az Elnök, Alex Claremont-Diaz hirtelen egy fiatal királyi családtag amerikai megfelelőjévé vált. Jóképű, karizmatikus és igazi zseni - ezzel a képpel igazi milleniál marketing aranybánya a Fehér Háznak. Csak egy gond van: Alex nincsen túl jóban egy igazi herceggel, Henryvel, a tengertúlon. És mikor a pletykalapok hozzájutnak egy fotóhoz, amin Alex és Henry látható veszekedés közben, az nincs túl jó hatással az amerikai-brit kapcsolatokra.
A család, az államok és más tanácsadók összeállítják a krízistervet: meg kell rendezni egy békekötést a két rivális között. De ami először kamunak indul, az Instagramra való barátság egyre mélyebbé válik, és egyre veszélyesebbé, amire Alex és Henry sosem készültek fel. Így hát Alex titkos románcba keveredik a meglepően normális Henryvel, ami tönkreteheti a kampányt és megint egymás ellen hangolhatja a két országot. De felmerül a kérdés: végül mégis megmentheti a szerelem a világot? Hol találunk bátorságot, erőt, hogy azok lehessünk, akiknek lennünk kell? És hogyan tanulhatjuk meg, hogy az igazi valónk tündököljön?
Casey McQuiston Red, White & Royal Blue című regénye a bizonyíték: az igaz szerelem nem mindig diplomatikus.

Nincsenek megjegyzések