Breaking News

Így kívánnak boldog karácsonyt/ünnepeket kedvenc íróink

Arra gondoltam, karácsony alkalmából nem csak én kívánok nektek minden jót, hanem összeszedem néhány általunk nagyon kedvelt szerző jókívánságait is egy bejegyzésben.




Ahogy látni fogjátok, elég vegyes lesz a felhozatal a jókívánság módjában, de akárhogy is: azért ezen a napon jó kicsit ott lenni a kedvenc szerzőink szívében és viszont, nem?

Cassandra Clare éppen nyaral, így onnan küldött egy üzenetet:



Az Angyalra, ez nagyon sok víz! Csak szerettem volna boldog ünnepeket kívánni szeretett olvasóimnak. Ez egy munkával teli év volt, két megjelent könyvvel és a következő év még ennél is jobbnak ígérkezik az első Last Hours regénnyel, a második Eldest Curses könyvvel és azza, hogy befejezem a Sword Catchert és kiküldhetem az első ARC példányokat. Whew. Addig is mindenkit üdvözlök az Indiai-óceánból és az új év elején néhány nagyon érdekes dologgal érkezem.


Sarah J. Maas is Instagramon köszönti az olvasókat, ő boldog hanukkát kíván:








Sarah J. Maas (@therealsjmaas) által megosztott bejegyzés,


Boldog Hannukát! Ez az év csodálatos volt, tele áldásokkal - különösen azzal, hogy nézhetem, ahogy a kis emberkém növekszik! (Most már 18 hónapos nagyfiú!) Szívem mélyéről szerettem volna megköszönni nektek a támogatást és szeretetet, és azt, hogy annyi megjelenést ünnepeltetek velem együtt (rá sem fértek egy fotóra!): ott volt a gyönyörű ACOTAR gyűjtői kiadás, az Embers of Memory Game és az Üvegtrón box és minikollekció! Nagyszerű ünnepeket kívánok mindegyikőtöknek, tele örömmel, fénnyel és szeretettel. Alig várom 2020-at - és persze a Crescent Cityt márciusban! 



Elle Kennedy egy kutyosos fotóval kívánt boldog karácsonyt:





Leiner Laura:







Leiner Laura (@leinerlauraofficial) által megosztott bejegyzés,



Colleen Hoover a tőle már megszokott humorral jelentkezett:





On Sai:




Holly Black:




A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holly Black (@blackholly) által megosztott bejegyzés,

Nincsenek megjegyzések