Breaking News

Spin-off filmet kap az Aladdin legidegesítőbb mellékszereplője

Billy Magnussen neve talán nem mond semmit nektek, de ha azt mondom, ő alakította az Aladdin élőszereplős változatában Anders herceget, akkor már talán tudjátok, kire gondolok.

Vagy ha nem, akkor csak annyit kell mondanom: ő volt Jázmin kérője, akinek igazán nagy arca, viszont annál kisebb agya volt. 




Így aztán tényleg derült égből villámcsapás volt számomra a hír, amit a Disney megosztott velünk az éjjel: Anders herceg saját spin-off filmet kap. 

Anders nem csak jelentéktelen, de kifejezetten komikus (negatív értelemben) karakter volt, így ez a döntés elég meglepő.

A hírek szerint az ötlettel maga a színész kereste meg a Disney-t, akik látták benne a fantáziát, így pedig Billy Magnussen az írókkal együtt ott volt az ötlet megszületésétől végig a folyamatban. 

A film a Disney+-ra készül, így azért nem mozis terjesztésre kell gondolni.

A hír már ilyen rövid idő után is eléggé negatív fogadtatásban részesült. Egyrészt a szereplő miatt, másrészt mert pont egy időben érkezett azzal a hírrel, hogy az Aladdint alakító Meena Massoud nehézségekkel küzd: a szerep óta egyetlen meghallgatásra sem hívták.

Nincsenek megjegyzések