Breaking News

Új teasert kaptunk a Sherlock készítőinek Dracula sorozatához!

Korábban már többször írtam róla, hogy a Sherlock készítői, Steven Moffat és Mark Gatiss új Dracula adaptációt készítenek, amit a BBC és a Netflix már be is rendelt, és egy teasert is megosztottam már.

Most Amerikában terjed a hír, hogy kijött az első teaser - ez a videó azonban valójában nem az első, egy már volt a BBC-n. Így a videó egy jó része nekünk már ismerős lehet, de nem 100%-ban ugyanaz, ezért most megosztom ezt.

A címszerepben a dán Claes Banget láthatjuk, akit a legújabb Tetovált lány feldolgozásból ismerhetünk.




De egy sor másik szereplő is akad, aki innen-onnan ismerős lesz majd: John Heffernan (The Crown), Joanna Scanlan (Hold the Sunset), Dolly Wells (Can You Ever Forgive Me), Lujza Richter (Phantom Thread), Sacha Dhawan (The Boy With the Top Knot), Jonathan Aris (Sherlock), Morfydd Clark (Patrick Melrose), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits), Catherine Schell (Doctor Who), Youssef Kerkour (Home), and Clive Russell (Game Of Thrones), Lyndsey Marshal (The League of Gentlemen), Chanel Cresswell (The Bay), Matthew Beard (The Imitation Game), Lydia West (Years & Years), Paul Brennen (Wild Bill), Sarah Niles (Catastrophe), Sofia Oxenham (Poldark), John McCrea (God’s Own Country), Phil Dunster (Humans) és Millicent Wong.

A sorozat 3, egyenként körülbelül másfél órás részből áll majd, a sztorit Moffat és Gatiss írták, akik egyben executive producerek is. Az első részt Jonny Campbell (Westworld), a második részt Damon Thomas (Killing Eve), a harmadikat pedig Paul McGuigan (Film Stars Don't Die in Liverpool) rendezi majd.

Íme a videó:


Nincsenek megjegyzések